Tandimplantat erbjuder ett felfritt, mer permanent leende

Svenska Dental Association rapporterar att tandimplantat är bland de bästa moderna sätten att ersätta tänder som saknas, skadats eller förfallit. Dessa anmärkningsvärda, omärkbara implantat kan hjälpa till att återställa benstrukturen, förhindra benförlust och återställa ditt leende till dess tidigare lyster.

Om du för närvarande saknar en eller flera tänder, lider av en dåligt passande brygga, eller ständigt oroar dig för att dina proteser ska falla ut, är tandimplantat det perfekta sättet att återfå ett felfritt, mer permanent leende!

Tänder som saknas

Det sägs att man inte borde döma en bok efter omslaget, men det är aldrig lätt att möta världen om du saknar bitar av ditt leende. Och det är inte bara de kosmetiska elementen i saknade tänder som är oroande. Om man saknar några tänder kan vardaliga sysslor som att äta eller prata kännas pinsamt. Lägg till det faktum att saknade tänder kan orsaka benförlust i käken, och du har ett recept på katastrof.

Kalciumförlust

It may sound strange, but it’s true. Missing teeth can cause bone loss in the jawbone and cause the contours of your mouth to shrink or warp. You can even end up with a recessed mouth or chin as a result. Dental implants are an effective, safe method to take back your smile and make it last a lifetime. Not only that, it’s affordable too!

Tandimplantat kan faktiskt ge ett säkert, rent och permanent alternativ till tandställning och traditionella tandproteser. De kan få dig att se yngre ut och ge dig förtroende när du pratar och äter. De stöder din käkelinje och ansiktsstruktur. De är omedelbara, permanenta och ser ut som dina egna tänder. De råkar också vara renare och ger bättre munhälsa än proteser, som kan bli en grogrund för bakterier.

Vad är tandimplantat?

Tandimplantat är ersättningständer som har gjorts av material som keramik för att fungera precis som dina naturliga tänder. De keramiska tänderna är fästa vid små titanstänger som sedan sätts direkt in i käken på samma plats som brukade innehålla dina saknade tänder. När de är i, VOILA, perfekta, normala tänder precis som de du brukade ha!

Hela uppsättningen

En av de största problem som människor har med tandimplantat är kostnaderna. Och även om det inte finns något sätt att bedöma vad tandimplantat kommer att kosta dig, kan tandläkare hjälpa till att utarbeta en behandlingsplan som är unik för dina behov och prisvärd. Många försäkringsplaner täcker tandimplantat och tandspecialister kommer ofta att arbeta med dig för att starta en betalningsplan.

Planera ett gratis samråd med din tandläkare idag för att få en exakt bedömning och uppskattning av vilka anpassade tandimplantat skulle kosta dig idag. När det gäller din hälsa, särskilt din munhälsa, ska du alltid göra forskningen i förväg. Upptäck den fantastiska världen av tandimplantat som hjälper till att återställa ditt leende!

ADVERTISEMENT